За нас

„Клуб Магелан”ООД е туристическа агенция създадена през 2006 година в град Варна. Основана е от специалисти с дългогодишен опит и утвърдени позиции в туристическия бранш. Активно работи и в двете направления – приемащ и изпращащ туризъм.
 
Приемащ туризъм
Фирмата има договорени контингенти във всички курорти по Черноморието, в планинските и балнео курортите в страната.
Добрите позиции в най-търсените курорти – Златни пясъци, Албена, Слънчев бряг – дават възможност за реализиране на значителни обеми при настаняване и гарантиране на договорените контингенти за партньорите туроператори.  Огромното разнообразие в предлагането на хотели – като категория, местоположение и форми на изхранване дава възможност на нашите партньори в страната и чужбина да отговорят на търсенето на широк спектър потенциални клиенти.
 
Освен хотелските резервации „Клуб Магелан” гарантира и безупречно обслужване на туристите на място; организира трансферите, екскурзоводското обслужване и предлагането на мероприятия и екскурзии. Професионализмът и опита на екипа на компанията печелят доверието на клиенти и партньори.
 
Изпращащ туризъм
Услугите, които предлагаме в това направление включват:
  • Индивидуални и групови пътувания целогодишно - екскурзии и ваканции по най-атрактивните вътрешни и международни дестинации; плажни и ски ваканции; краткотрайни програми; автобусни пътувания; културно-познавателен и хоби туризъм; spa и балнеология; екологични и планински турове; организирани посещения на интересни спортни срещи, на развлекателни програми и прояви.
  • Инсентив пътувания и фирмени мероприятия - за създаване и утвърждаване на нова фирмена култура и професионална лоялност, за стимулиране на положителните резултати и постиженията в бизнеса.
  • Хотелски резервации за страната и чужбина - продажби чрез водещи международни хотелски резервационни вериги.
  • Продажба на самолетни билети за цял свят - по редовни линии, за чартърни полети, както и за нискобюджетните авиационни оператори.
  • Всички необходими застраховки за вашето пътуване.
Активното участие на „Клуб Магелан” на туристическите пазари гарантира най-добро съотношение между цена и качество на предлаганите услуги, винаги когато пътувате.