Блог

Топ 5 на най-красивите плажове в света

26.06.2019

Топ 5 на най-красивите плажове в света

В разгара на лятото много хора си мечтаят да са на плажа, с коктейл в ръка докато свежият морски бриз гали лицата им. И докато някои вече събират слънчев тен, други са все още в офиса. За това следващите редове ще ви позволят да избягате от натовареното ежедневие и да се пренесете на някои от най-красивите плажове в света.

Maundays Bay, Ангуила

В източната част на Карибско море се намира малката, самоуправляващата се територия на Великобритания – Ангуила. Там, известен с кристално чистата си вода и девствена природа се намира Maundays Bay. Известен е още с това, че формата му представлява перфектна лунна дъга.

Trunk Bay, Вирджински острови

Оставаме на Карибите и се пренасяме на Вирджинските острови, където се намира Trunk Bay. Освен със спиращата дъха гледка и неповторимо спокойствие, този плаж е известен и с това, че е един от най-фотографираните в света.

Horseshoe Bay, Бермуда

Бермуда е още една задморска територия принадлежаща на Великобритания и която се отличава с невероятните си плажове. Един конкретен обаче ще ви предложи приказно сини и чисти води, и фин, копринено мек пясък, а именно – Horseshoe Bay.

Matira Beach, Бора Бора

Божествения остров Бора Бора няма нужда от представяне. Уникалната природа, спокойствието и прозрачно чистата морска вода биха направили почивката ви там достатъчно запомняща се. А сред най-красивите плажове на острова е Matira Beach.

Honopu Beach, Хаваи

Това е един от най-труднодостъпните плажове в света, но стъпите ли веднъж на него ще бъдете очаровани. Намира се на най-стария и четвъртия по големина от Хавайските острови – Кауаи.